Jan 17, 2013

Šminka Soiree -- Peach Perfection (Fleur de Sante)

  Apologies to my English reads for writing this post in Slovene only. If you are interested in the product, comment down below and I will provide a translation. =) V.

 Lepo pozdravljene =)

Že dolgo nisem pisala v slovenščini, mi je kar čudno narediti ta prehod iz angleščine. Ampak je že preteklo nekaj vode, odkar sem vam obljubila pokazat še drugo šminko iz linije Soiree znamke Fleur de Sante. Obljuba dela dolg! 
Pa začnimo

Soiree, artikel št. 94077, odtenek Peach Perfection

REDNA CENA: 7.99€
KOLIČINA: 4 g 
NAKUP: Na spletni strani si.fleurdesante.com (direktna povezava: Soiree, Peach Perfection


 OPIS NA SPLETNI STRANI:
"Vlažilno rdečilo za ustnice v dveh zapeljivih in ženstvenih odtenkih. Popolno prekrije in daje gladek svilen občutek za mehke in privlačne ustnice."

Kot pravi spletna stran, gre za dva zapeljiva, ženstvena odtenka, ki ju lahko vidite na spodnji fotografiji.
Levo, marelični odtenek, je na zadnji strani roke nanešen Peach Perfection. Na desni strani, rdeč odtenek, je Rosewood Desire, ki že ima svojo objavo TUKAJ.

Pa se posvetimo samo marelični ''popolnosti''.  Šminka je enake embalaže, kot njena rdeča sestra.
 
Barva je nevsiljiva marelična z drobnimi srebrnimi bleščicami. Zlasti mi je všeč, da ne povleče preveč na oranžno niti na roza, je ravno prava srednja pot.
Bleščice niso abrazivne, če podrgnem ustnici drugo ob drugo jih niti ne čutim. Če dobro pogledate od blizu, se jih na ustnicah vidi, ampak nihče jih ne bo opazil, če same ne omenite.

Šminka ni oljnato mastna. Voski v njej dajejo na ustnicah podoben občutek kot klasična labela (modri Labello), ni izsušujoča in zaščiti pred vetrom in izsuševanjem ustnic, ne daje pa  dodatne vlage. Zaradi tega je dobro obstojna, paziti pa je treba na nahranjenost kože na ustnicah, če jo boste nosile v zimskih mesecih.

Še nekaj slikic pač kar tako ;)))

Za boljšo predstavo o obarvanosti šminke imam spodaj fotko svojih nenaličenih ustnic. Blede zadevšne, vem. Šminka poplonoma prekrije mojo naravno barvo, zato je po mojih ocenah dobro pigmentirana. 
Na temnejši rjavih ustnicah pa znajo biti drugačni rezultati.
Nanos je enakomeren, šminko pa se da lepo slojiti brez večjih težav. Za nanos ne potrebujem črtala za ustnice, je ravno toliko svetla, da se moja šlamparija pri nanosu ne pozna. 


Točke za  

  • ni testirana na živalih 

  • zmerna cena 

  •  lep odtenek 

  • ni lepljiva    


Odtenek je zelo nosljiv in menim, da pristaja širšemu krogu tenov kože. Zobje niso bili videti oranžni (na žalost imam naravno obarvane rumene zobe, oranžne šminke so pri meni zelo rizične). Všeč mi je, da je neproblematična za ponovni nanos čez dan. 
Trenutno pa za zimski čas raje uporabim kaj bolj bogatega.   


Če imate kakšno vprašanje glede šminke, kar recite. :)
Lp, Vanesa

0 Comments:

 
Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .