Sep 14, 2010

Zbirka senčil

For English entry of my eyeshadow collection overview, please visit : Eyeshadow collection overview


Nimam tone senčil, na kar sem ponosna. Ste že kdaj poskušale s P10P (Project 10 Pan), kozmetično dieto, ki prepoveduje nakup novih stvari, dokler ne porabite 10 izdelkov iz svoje zbirke? Če ste, potem veste, da je skoraj nemogoče porabiti ličila, tudi če jih imate zelo malo.
Sicer bi z veseljem nakopičila vsa ličila, kar jih premore ta zemeljska obla, ampak postavimo se na realna tla. =) V resničnem življenju raje vidim, da imam nad vsemi izdelki dober pregled.

Imam samo 2 paleti  z ebaya (nevtralne barve in 120ko). In po letu uporabe so načeta samo svetle barve za osvetljevanje.  


Sleek paletke

V CD ovitke nalepljene senčke različnih znamk:Isadora in Nyx Pearl Mania
Testerčke Everyday Minerals

In Barry M Dazzle Dust senčke:

Ampak resno, ne potrebujem ničesar več. Pa najbrž je že to kar imam absolutno preveč. Normalni ljudje, ki niso zasvojeni, zagotovo nimajo niti toliko.
Da si videti lepše NE POTREBUJEŠ ličil. Ugotavljam pa, da se *počutimo* lepše z njim.
Dobim kar manjvrednostni kompleks, ko gledam kakšno zbirko senčil na YT
Je pomembno, da ne nasedete. Večina teh punc je že od nekdaj dobro situiranih
in ji ni manjkalo nič se predno so začele z YT mastno služiti.

Zase lahko rečem, da me že samo gledanje barv spravi v dobro voljo. S tem se tolažim glede zapravljanja :D. In pa vse stvari menjujem, tako da pridejo vse posodice in paletkice na vrsto. Že zaradi tega so mi super pigment in minerali, ker jih lahko razdeliš in menjaš in ti ne ostane potem neka nora količina.
A sem edina ali še koga drugega ''ustrahujejo'' zbirke ostalih?

Lp,
~V.

4 Comments:

Biba said...

Lepa zbirka! Sicer nimam nobene izmed teh večjih palet (si jih pa želim), imam pa goro mineralnih senčk in več ton samplov. Ne vem, kdaj jih bom porabila... Ampak se ne sekiram, tudi jaz rada gledam te barve, razmišljam, kaj bi z njimi ustvarila :)

Gone2RehabBRB said...

@Biba
Nič ne zamujaš s temi paletami. Sicer lahko mariskaj narediš z njimi, pigmentacija je nora itd.
Ampak so po kvaliteti tako slabe (tu pa tam je kakšna z boljšo teksturo), da se lahko nočna mora za nanos. In mislim, da so nekateri konzervansi malenkost sporni.
Nakupa zagotovo ne bom ponovila.

Biba said...

Hvala za tvoje mnenje!
Kaj pa te Sleek palete? Kolikor berem, bi naj bile dobre.

Gone2RehabBRB said...

Sleek je pa čisto druga zgodba, jih vsekakor priporočam. Na kožo se nanesejo brez problema in pigmentacija je super (so na osnovi mineralov). Pripravljam pa tudi temo z mnenjem in slikami izdelka na koži. :)
Bo kmalu, naprej grejo gor Dazzle Dusti.

 
Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .